کاربر

خوراک هویج

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: معتدل به سمت سردی

مصلح: ادویه موجود در غذا، عرق نعناع، عرق پونه، عسل، خرما

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. هویج: ۲ عدد متوسط
  2. کدو خورشتی: ۶ عدد متوسط
  3. پیاز خرد شده: ۱ عدد بزرگ
  4. نمک، زردچوبه، فلفل، ادویه کاری: به میزان لازم
  5. روغن کنجد: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • کدو خورشتی را بخارپز کرده و درشت رنده می کنیم. پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه و ادویه تفت می دهیم. هویج را خلالی خرد کرده و به همراه نمک و فلفل به پیاز افزوده و مدتی تفت می دهیم تا نرم شود. در آخر کدو خورشتی رنده شده را به مواد قبلی افزوده و چند دقیقه حرارت می دهیم تا غذا آماده شود.

خواص:

  1. ملين
  2. خونساز
  3. تقویت عمومی بدن
  4. ضد چربی و کلسترول خون
  5. ضد دیابت
  6. تقویت حافظه
  7. مفید برای کبد
  8. مفید برای دستگاه گوارش
  9. تقویت بینایی

نکته:

  • موقع صرف خوراک ها، بنا به ذائقه می توان از چاشنی آبغوره، آب نارنج یا آب لیموترش تازه استفاده کرد.
  • قارچ به دلیل این که زود پخته می شود، در خوراک ها دیر به غذا اضافه شده و در حدود ۳ دقیقه با چند قطره لیموترش تازه، تفت نیاز دارد تا رنگ قارج تغییر نکند.
  • در تمام خوراک ها می توان گوجه فرنگی را خرد کرده یا با مقداری آب در مخلوط کن ۲ الی ریخته و به غذا اضافه کنیم.
  • در فصولی از سال که اسفناج تازه وجود ندارد می توان از اسفناج خشک استفاده کرد.
error: محتوا محافظت شده می باشد.