مواد لازم:
- پنیر سویا : ۱۰۰ گرم
- نخود فرنگی : ۱۴۰ گرم
- گوجه فرنگی : ۳ عدد (۲۵۰ گرم)
- پیاز متوسط : ۱ عدد (۵۰ گرم)
- گشنیز خرد شده : 3/2 پیمانه
- سیر کوچک : ۱ حبه
- روغن کنجد: ۵ قاشق غذاخوری
- نمک: به میزان لازم
- فلفل قرمز: ۱۷ قاشق چایخوری
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
- زیره سیاه: 3 قاشق غذاخوری
- تخم گشنیز ساییده: نصف قاشق مرباخوری
- زنجبیل تازه: نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- پیاز و سیر و زنجبیل را در روغن با حرارت کم تفت دهید.
- نخود فرنگی، گوجه خرد شده، نمک و ادویه جات را افزوده و مجدداً تفت دهید.
- سایر مواد و مقداری آب جوش را بیفزایید.
- با شعله کم اجازه دهید تا مواد پخته شده و جا بیفتد.
- در پایان، برگ های گشنیز را روی غذا ریخته و به صورت گرم میل نمایید.