مواد لازم:
- نخود فرنگی: یک پیمانه
- شوید تازه: یک پیمانه
- سویا ریز: ۴ قاشق غذاخوری
- پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
- هویج : ۱ عدد (۸۰ گرم)
- کلم قمری رنده شده: ۲ پیمانه
- رب گوجه خانگی: ۱ قاشق غذاخوری
- روغن ذرت: ۴ قاشق غذاخوری
- نمک: به میزان لازم
- فلفل سیاه: 3/1 قاشق چایخوری
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- پیاز خلال شده را در روغن با حرارت کم تفت دهید، سپس نمک و ادویه جات را اضافه کنید.
- سویا که از قبل خیسانده و آبکشی نموده اید را با رب گوچه به مواد بیفزایید.
- بعد از چند دقیقه تفت دادن، کلم و هویج رنده درشت را افزوده و در ظرف را ببندید.
- بعد از ده دقیقه با افزودن ۱ لیوان آب جوش، با شعله کم اجازه دهید به مدت نیم ساعت پخته گردد.
- نخود فرنگی و شوید را افزوده و صبر کنید تا غذا جا بیفتد.