مواد لازم:
- نخود: نصف پیمانه
- کدو خورشتی: ۲ عدد (۱۵۰ گرم)
- بادمجان: ۱ عدد (۱۲۰ گرم)
- گوجه فرنگی: ۲ عدد (۲۰۰ گرم)
- پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
- سیب زمینی: ۱ عدد (۱۰۰ گرم)
- روغن کنجد: ۴ قاشق غذاخوری
- نمک: به میزان لازم
- فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
- زیره سبز: نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- نخودی که از شب قبل خیس کرده اید را بپزید.
- بادمجان پوست گرفته را به مدت ۲۰ دقیقه داخل آب نمک قرار داده و بعد با دستمال تمیز خشک کنید.
- پیاز را به صورت خلال شده در روغن تفت دهید.
- سیب زمینی، کدو و بادمجان را نگینی با حلقه ای خرد کرده و با ادویه جات به پیاز اضافه کند.
- بعد از چند دقیقه نمک و گوجه زنده شده را ریخته و صبر کنید تا آب آن تبخیر گردد.
- نخود پخته را با مقداری آب جوش به مواد افزوده و اجازه دهید با حرارت ملایم کاملاً جا بیفتد.
- در پایان زیره را افزوده و شعله را خاموش کنید.