کاربر

خوراک نخود با قارچ

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. نخود: یک پیمانه سرخالی (۱۰۰ گرم)
  2. قارچ: 80 گرم
  3. سیب زمینی: ۱ عدد (۱۳۰ گرم)
  4. هویج ۱ عدد (۵۰ گرم)
  5. پیاز ۱ عدد (۷۰ گرم)
  6. گوجه فرنگی: ۲ عدد (۱۵۰ گرم)
  7. روغن کنجد: ۴ قاشق غذاخوری
  8. زعفران دم کرده: ۱ قاشق غذاخوری
  9. زردچوبه: 3/1 قاشق چایخوری
  10. نمک به میزان لازم
  11. فلفل سیاه: 3/1 قاشق چایخوری
  12. زیره سبز: 3/1 قاشق چایخوری
  13. آبغوره: ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

  • سیب زمینی نگین شده را با روغن و آب (به نسبت ۲ به ۱) داخل ظرف دربسته بپزید.
  • نخود که از شب قبل خیس کرده اید را نیم پز کنید.
  • پیاز خلال شده را در مقداری روغن با حرارت کم تفت دهید.
  • هویج نگین شده را افزوده و بعد از چند دقیقه قارچ را اضافه کنید.
  • بعد از چند دقیقه هم زدن، گوجه رنده شده، نمک و ادویه جات را ریخته و صبر کنید تا آب گوجه به خورد مواد برود.
  • نخود نیم پز را با مقداری آب جوش اضافه کرده و اجازه دهید تا مواد بپزد.
  • در پایان؛ سیب زمینی، زیره و آبغوره را بیفزایید و بعد از ۲۰ دقیقه شعله را خاموش کنید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.