مواد لازم:
- نخود: یک پیمانه سرخالی (۱۰۰ گرم)
- سیب زمینی: ۱ عدد (۱۵۰ گرم)
- پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
- شوید تازه: نصف پیمانه
- روغن زیتون: ۴ قاشق غذاخوری
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
- نمک: به میزان لازم
- تخم گشنیز سابیده: نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- نخودی که از شب قبل خیس خورده را با ۱ قاشق روغن، نمک و ادویه جات بپزید.
- سیب زمینی را با آب و روغن (به نسبت ۱ به ۲) داخل ظرف دربسته، بپزید.
- پیاز خام و شوید خرد شده را به نخود و سیب زمینی افزوده و میل نمایید.