مواد لازم:
- نخود: یک پیمانه
- سویا: ۳ قاشق غذاخوری
- پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
- گوجه فرنگی: ۳ عدد (۲۵۰ گرم)
- رب گوجه خانگی: ۱ قاشق مرباخوری
- جعفری تازه خرد شده: نصف پیمانه
- روغن ذرت: ۴ قاشق غذاخوری
- نمک: به میزان لازم
- فلفل سیاه: 3/1 قاشق چایخوری
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
- زیره سیاه: نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- نخودی که از شب قبل خیس کرده اید را بپزید.
- پیاز خلال شده را در روغن با حرارت کم تفت دهید.
- سویا را بعد از ۱۰ دقیقه خیس کردن، آبکشی نموده و با پیاز خوب مخلوط کنید.
- رب گوجه، گوجه رنده شده، نمک و ادویه جات را افزوده و صبر کنید تا آب گوجه به خورد مواد برود.
- نخود را با مقداری آب جوش اضافه کرده، و اجازه دهید خوب جا بیفتد.
- در پایان جعفری ریز خرد شده را افزوده و شعله را خاموش کنید.