مواد لازم:
- لوبیای سویا 3/2 پیمانه (۸۰ گرم)
- سیب زمینی: ۱ عدد (۲۵۰ گرم)
- قارج: ۱۵۰ گرم
- فلفل دلمه ای رنگی: نصف پیمانه
- پیاز کوچک: ۱ عدد (۷۰ گرم)
- روغن کنجد: ۴ قاشق غذاخوری
- آب نارنج: ۲ قاشق غذاخوری
- نمک: به میزان لازم
- فلفل سیاه: 3/1 قاشق چایخوری
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
- پودر سیر: 3/1 قاشق چایخوری
- زیره سبز: 3/1 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- لوبیا سویا که از شب قبل خیس کرده اید را با نمک و زردچوبه بپزید.
- پیاز را در روغن با حرارت کم تفت دهید.
- قارج را با فلفل و پودر سیر افزوده و خوب با پیاز تفت دهید تا آب قارچ کشیده شود.
- لوبیا و فلفل دلمه ای را با مقداری آب جوش به مواد اضافه کنید و با حرارت متوسط اجازه دهید تا غذا کاملاً بپزد.
- سیب زمینی که از قبل در روغن و آب (به نسبت ۲ به ۱) داخل طرف در بسته پخته اید را همراه با آب نارنج و زیره بیفزایید و بعد از ۱۰ دقیقه شعله را خاموش کنید.