مواد لازم:
- لوبیا سفید: ۲ پیمانه
- گوجه فرنگی: ۲ عدد (۱۵۰ گرم)
- سیر کوچک: ۱ حبه
- پیاز: ۱ عدد (۱۵۰ گرم)
- روغن کنجد: ۳ قاشق غذاخوری
- رب گوجه خانگی: ۱ قاشق مرباخوری
- روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری
- فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
- نمک: به میزان لازم
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- پیاز و سیر خرد شده را در روغن کنجد تفت دهید.
- گوجه خرد شده، رب گوجه، نمک و ادویه جات را بیفزایید.
- بعد از چند دقیقه تفت دادن؛ لوبیا که از روز قبل خیسانده اید را به مواد اضافه کرده و با ۲ لیوان آب جوش بپزید.
- در پایان، با روغن زیتون میل نمایید.