مواد لازم:
- لوبیا سفید: یک و نیم پیمانه
- سویا: نصف پیمانه
- پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
- گوجه فرنگی: ۲ عدد (۲۰۰ گرم)
- روغن کنجد: ۳ قاشق غذاخوری
- روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری
- فلفل سیاه: 3/1 قاشق چایخوری
- نمک: به میزان لازم
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
- ترخون خشک: ۱ قاشق چایخوری
- لیمو عمانی: نصف قاشق چایخوری
- زعفران دم کرده: ۱ قاشق مرباخوری
طرز تهیه:
- لوبیا که از قبل خیس کرده اید را بپزید.
- پیاز را در روغن کنجد با حرارت کم تفت دهید.
- سویا که ۱۰ دقیقه خیسانده و آبکشی کرده اید را به پیاز اضافه کرده و خوب تفت دهید
- گوجه خرد شده و ادویه جات را بیفزایید و صبر کنید آب گوجه به خورد مواد برود.
- لوبیا پخته، نمک و لیمو عمانی را با مقداری آب جوش اضافه کنید.
- اجازه دهید غذا با حرارت متوسط بپزد.
- در پایان زعفران دمکرده و ترخون را به خوراک بیفزایید و شعله را خاموش کنید و با روغن زیتون میل نمایید.