مواد لازم:
- سویا: ۳ قاشق غذاخوری
- لوبیا سبز: یک و نیم پیمانه (۱۲۰ گرم)
- سیب زمینی: ۱ عدد (۱۰۰ گرم)
- به: ۱۰۰ گرم
- گوجه فرنگی: ۳ عدد (۲۵۰ گرم)
- پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
- روغن کنجد: ۴ قاشق غذاخوری
- لیموعمانی زرد: ۱ قاشق چایخوری
- فلفل سیاه: 3/1 قاشق چایخوری
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
- دارچین: 3/1 قاشق چایخوری
- نمک: به میزان لازم
طرز تهیه:
- سویا که ۱۰ دقیقه آب کرده اید را آبکشی نموده و با پیاز و ادویه جات در روغن تفت دهید.
- بعد از چند دقیقه؛ لوبیا سبز را افزوده و دوباره تفت دهید.
- به و سیب زمینی را به ترتیب اضافه کرده و درب ظرف را ببندید.
- بعد از ۲۰ دقیقه؛ گوجه رنده شده و را افزوده و با هم زدن، صبر کنید تا آب گوجه تمام شود.
- مقداری آب جوش و کمی نمک بیفزایید و اجازه دهید مواد با حرارت متوسط بیرد.
- بعد از جا افتادن، دارچین را ریخته و شعله را خاموش کنید.