مواد لازم:
- لوبیا چیتی: 3/2 پیمانه (۱۰۰ گرم)
- سویا: نصف پیمانه
- به: 120 گرم
- پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
- رب گوجه خانگی: ۱ قاشق مرباخوری
- فلفل دلمه ای خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
- گوجه فرنگی: ۲ عدد (۲۵۰ گرم)
- روغن کنجد: ۲ قاشق غذاخوری
- روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
- فلفل سیاه: 3/1 قاشق چایخوری
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
- نمک: به میزان لازم
- زنجبیل: 3/1 قاشق چایخوری
- دارچین: 3/1 قاشق چایخوری
- زیره سیاه: 3/1 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- لوبیا که از شب قبل خیس کرده اید را بپزید.
- پیاز خلال شده را در روغن کنجد با حرارت کم تفت دهید.
- به نگین شده را افزوده و درب ظرف را به مدت نیم ساعت بگذارید.
- سویا خیس خورده را آبکشی نموده و به مواد اضافه کنید.
- پس از چند دقیقه، فلفل دلمه ای، گوجه رنده شده، رب گوجه، نمک و ادویه جات را بیفزایید.
- بعد از اینکه آب گوجه، به خورد مواد رفت؛ لوبیا پخته و مقداری آب جوش اضافه کرده و اجازه دهید تا خوراک کاملاً جا بیفتد.
- در آخر، روغن زیتون را اضافه کرده و میل نمایید.