کاربر

خوراک قارچ و فلفل دلمه ای

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. قارچ: ۴۰۰ گرم
  2. فلفل دلمه ای رنگی: ۱ پیمانه (۷۰ گرم)
  3. گوجه فرنگی: ۲ عدد (۳۰۰ گرم)
  4. پیاز: ۱ عدد (۸۰ گرم)
  5. سیر: ۱ حبه کوچک
  6. آرد گندم جوانه زده: ۱ قاشق غذاخوری
  7. ارده: ۲ قاشق غذاخوری
  8. روغن ذرت: ۳ قاشق غذاخوری
  9. نمک: به میزان لازم
  10. فلفل سیاه: 3/1 قاشق چایخوری
  11. آب نارنج تازه: ۱ قاشق غذاخوری
  12. زردچوبه: نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه:

  • قارچ خرد شده را داخل ظرف دربسته روی حرارت ملایم قرار دهید تا آب انداخته، سپس فلفل و آب نارنج را افزوده و مرتب هم بزنید تا قارچ مزه دار گردد.
  • پیاز را در ظرفی جداگانه با روغن تفت دهید.
  • گوجه رنده شده را افزوده و اجازه دهید تا آب آن به صورت کامل تبخیر گردد.
  • قارچ و سایر مواد را با مقداری آب جوش افزوده و صبر کنید با حرارت کم بپزد.
  • هنگام سرو غذا، ارده را روی آن ریخته و میل نمایید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.