مواد لازم:
- قارچ: ۲۵۰ گرم
- سیب زمینی: ۱ عدد (۲۵۰ گرم)
- گوجه: ۲ عدد (۲۰۰ گرم)
- پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
- فلفل دلمه ای: ۲ قاشق غذاخوری
- روغن کنجد: ۴ قاشق غذاخوری
- فلفل سیاه: 3/1 قاشق چایخوری
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
- آب نارنج تازه: ۱ قاشق غذاخوری
- نمک: به میزان لازم
طرز تهیه:
- قارچ خرد شده را انداخته، فلفل و آب نارنج را افزوده و مرتب هم بزنید تا قارچ مزه دار گردد.
- پیاز و سیب زمینی نگین شده را در ظرفی جداگانه با روغن تفت دهید تا کمی نرم داخل ظرف دربسته روی حرارت ملایم قرار دهید تا آب شود.
- فلفل دلمه ای گوجه خردشده، نمک و زردچوبه را بیفزایید.
- بعد از چند دقیقه، قارچ را با مقداری آب جوش اضافه کرده و صبر کنید تا خوراک جا بیفتد.