مواد لازم:
- قارچ: ۱۵۰ گرم
- ذرت تازه: 3/2 پیمانه
- جو پوست کنده: ۳ قاشق غذاخوری
- هویج: ۱ عدد (۱۲۰ گرم)
- پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
- آرد گندم جوانه زده: ۱ قاشق مرباخوری
- شیر سویا: یک پیمانه
- روغن کنجد: ۲ قاشق غذاخوری
- روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
- نمک: به میزان لازم
- فلفل سیاه: 3/1 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- ذرت را آب پز کرده و دانه های آن را جدا کنید.
- پیاز و هویج نگین شده را همراه با نمک و ادویه جات در روغن کنجد با حرارت کم تفت دهید.
- قارچ خرد شده را افزوده و بعد از چند دقیقه هم زدن، آرد گندم جوانه زده، جو و شیر سویا را با ۲ لیوان آب جوش به مدت یک ساعت بیزید.
- ذرت پخته و روغن زیتون را افروده و بعد از ۱۰ دقیقه شعله را خاموش کنید.