مواد لازم:
- بامیه: ۱۵۰ گرم
- قارچ: ۲۵۰ گرم
- گوجه فرنگی: ۲ عدد (۱۵۰ گرم)
- سیب زمینی: ۱ عدد (۱۰۰ گرم)
- فلفل دلمه ای خرد شده: ۱ قاشق غذاخوری
- پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
- روغن کنجد: ۴ قاشق غذاخوری
- سیر: ۱ حبه کوچک
- زیره سیاه: 3/1 قاشق چایخوری
- فلفل سیاه: 3/1 قاشق چایخوری
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
- نمک: به میزان لازم
- آب نارنج تازه: ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
- قارچ خرد شده را داخل ظرف دربسته روی حرارت ملایم قرار دهید تا آب انداخته سپس فلفل و آب نارنج را افزوده و مرتب هم بزنید تا قارچ مزه دار گردد.
- داخل ظرفی جداگانه سیر و پیاز را در روغن با حرارت کم تفت دهید.
- سیب زمینی نگین شده و بامیه های سرو ته جدا شده را نیز به مواد اضافه کرده و چند دقیقه تفت دهید.
- در این مرحله نمک، ادویه جات، قارچ و فلفل دلمه ای را نیز اضافه کنید.
- گوجه رنده شده را با مقداری آب جوش به مواد بیفزایید و اجازه دهید روی شعله ملایم به مدت یک ساعت جا بیفتد.