کاربر

خوراک قارچ و بامیه

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. بامیه: ۱۵۰ گرم
  2. قارچ: ۲۵۰ گرم
  3. گوجه فرنگی: ۲ عدد (۱۵۰ گرم)
  4. سیب زمینی: ۱ عدد (۱۰۰ گرم)
  5. فلفل دلمه ای خرد شده: ۱ قاشق غذاخوری
  6. پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
  7. روغن کنجد: ۴ قاشق غذاخوری
  8. سیر: ۱ حبه کوچک
  9. زیره سیاه: 3/1 قاشق چایخوری
  10. فلفل سیاه: 3/1 قاشق چایخوری
  11. زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
  12. نمک: به میزان لازم
  13. آب نارنج تازه: ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

  • قارچ خرد شده را داخل ظرف دربسته روی حرارت ملایم قرار دهید تا آب انداخته سپس فلفل و آب نارنج را افزوده و مرتب هم بزنید تا قارچ مزه دار گردد.
  • داخل ظرفی جداگانه سیر و پیاز را در روغن با حرارت کم تفت دهید.
  • سیب زمینی نگین شده و بامیه های سرو ته جدا شده را نیز به مواد اضافه کرده و چند دقیقه تفت دهید.
  • در این مرحله نمک، ادویه جات، قارچ و فلفل دلمه ای را نیز اضافه کنید.
  • گوجه رنده شده را با مقداری آب جوش به مواد بیفزایید و اجازه دهید روی شعله ملایم به مدت یک ساعت جا بیفتد.
error: محتوا محافظت شده می باشد.