کاربر

خوراک فسنجان

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. انجیر خشک 150 گرم
  2. آب انار شیرین یا ملس 1 لیوان
  3. سیب درختی رسیده متوسط 1 عدد
  4. مغز گردو 50 گرم
  5. روغن زیتون 4 قاشق غذاخوری
  6. آب 1 لیوان

طرز تهیه:

  • ابتدا، انجیرها را خوب بشویید و در یک لیوان آب خیس کنید.
  • همچنین، مغز گردو را از شب قبل خیس کنید تا مواد آلرژی زای آن از بین برود.
  • پس از خیس خوردن و نرم شدن انجیر آن را در ظرف مناسبی بریزید و آن را بکوبید تا له شود. سپس، مغز گردو را رنده کرده و به انجیر اضافه کنید.
  • بعد، سیب را پوست کنده و رنده کنید و به بقه مواد بیافزایید.
  • در آخر، به مواد آب انار اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا فسنجان قوام بگیرد.
  • آن را در ظرف مناسبی ریخته و روی آن را با روغن زیتون تزئین و نوش جان کنید.
  • خوراک فسنجان را به دو صورت شیرین و ملس می توانید تهیه و استفاده نمایید. برای ملس کردن این غذا باید از لیموترش تازه استفاده کنید.

نکته:

  • یکی از رمزهای استفاده از غذاهای خام گیاهی، این است که آن را تازه به تازه مصرف کنیم، چرا که اگر بیات شود طعم و مزه آن تغییر می یابد و خواص و طعم اولیه خود را نخواهد داشت، پس سعی کنیم به مقدار مصرف هر وعده تهیه و استفاده کنیم.
error: محتوا محافظت شده می باشد.