مواد لازم:
- انجیر خشک 150 گرم
- آب انار شیرین یا ملس 1 لیوان
- سیب درختی رسیده متوسط 1 عدد
- مغز گردو 50 گرم
- روغن زیتون 4 قاشق غذاخوری
- آب 1 لیوان
طرز تهیه:
- ابتدا، انجیرها را خوب بشویید و در یک لیوان آب خیس کنید.
- همچنین، مغز گردو را از شب قبل خیس کنید تا مواد آلرژی زای آن از بین برود.
- پس از خیس خوردن و نرم شدن انجیر آن را در ظرف مناسبی بریزید و آن را بکوبید تا له شود. سپس، مغز گردو را رنده کرده و به انجیر اضافه کنید.
- بعد، سیب را پوست کنده و رنده کنید و به بقه مواد بیافزایید.
- در آخر، به مواد آب انار اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا فسنجان قوام بگیرد.
- آن را در ظرف مناسبی ریخته و روی آن را با روغن زیتون تزئین و نوش جان کنید.
- خوراک فسنجان را به دو صورت شیرین و ملس می توانید تهیه و استفاده نمایید. برای ملس کردن این غذا باید از لیموترش تازه استفاده کنید.
نکته:
- یکی از رمزهای استفاده از غذاهای خام گیاهی، این است که آن را تازه به تازه مصرف کنیم، چرا که اگر بیات شود طعم و مزه آن تغییر می یابد و خواص و طعم اولیه خود را نخواهد داشت، پس سعی کنیم به مقدار مصرف هر وعده تهیه و استفاده کنیم.