کاربر

خوراک عدسی با هویج

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: معتدل

مصلح: ادویه موجود در غذا، عرق نعناع

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. عدس: 2/1 دو پیمانه
  2. هویج: ۱ عدد متوسط
  3. سیب زمینی: ۱ عدد بزرگ
  4. پیاز خرد شده: ۱ عدد بزرگ
  5. نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه کاری، پودر آویشن: به میزان لازم
  6. روغن کنجد: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • عدس را از قبل خیس می کنیم. سیب زمینی و هویج را به صورت نگینی خرد می کنیم. پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه تفت می دهیم، سپس هویج را به همراه ادویه، فلفل و زنجبیل به آن اضافه کرده و کمی تفت می دهیم. سیب زمینی و عدس را همراه با آب گرم و نمک به بقیه مواد اضافه کرده و اجازه می دهیم، غذا با حرارت ملایم بخته تا آماده شود. موقع صرف غذا می توانیم از پودر آویشن استفاده کنیم.

خواص:

  1. خونساز
  2. ملين
  3. مفید برای کبد

نکته:

  • موقع صرف خوراک ها، بنا به ذائقه می توان از چاشنی آبغوره، آب نارنج یا آب لیموترش تازه استفاده کرد.
  • قارچ به دلیل این که زود پخته می شود، در خوراک ها دیر به غذا اضافه شده و در حدود ۳ دقیقه با چند قطره لیموترش تازه، تفت نیاز دارد تا رنگ قارج تغییر نکند.
  • در تمام خوراک ها می توان گوجه فرنگی را خرد کرده یا با مقداری آب در مخلوط کن ۲ الی ریخته و به غذا اضافه کنیم.
  • در فصولی از سال که اسفناج تازه وجود ندارد می توان از اسفناج خشک استفاده کرد.
error: محتوا محافظت شده می باشد.