مواد لازم:
- عدس: یک پیمانه
- قارچ: ۱۵۰ گرم
- پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
- سیب زمینی: ۱ عدد (۱۵۰ گرم)
- مرزه خشک شده: ۱ قاشق چایخوری
- ترخون خشک: نصف قاشق چایخوری
- روغن کنجد: ۴ قاشق غذاخوری
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
- فلفل سیاه: 3/1 قاشق چایخوری
- نمک: به میزان لازم
- آب نارنج تازه: ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
- عدس را نیم پز کنید.
- قارچ خرد شده را همراه با آب نارنج و فلفل، داخل ظرف دربسته، روی شعله ملایم قرار داده و صبر کنید تا آبش کاملاً بخارشده و مزه دار گردد.
- پیاز خلال شده و سیب زمینی نگینی را در روغن با حرارت کم تفت دهید.
- بعد از چند دقیقه، نمک، ادویه جات، ترخون و مرزه را بیفزایید.
- عدس و قارچ را همراه با مقداری آب جوش به مواد اضافه کرده و اجازه دهید به مدت نیم ساعت جا بیفتد.