کاربر

خوراک عدس و اسفناج

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. عدس: ۲ پیمانه
  2. اسفناج: ۲۵۰ گرم
  3. پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
  4. روغن ذرت: ۵ قاشق غذاخوری
  5. نمک: به میزان لازم
  6. فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
  7. زردچوبه: نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه:

  • پیاز خلال شده را در روغن با حرارت کم تفت دهید.
  • اسفناج ساطوری شده را با نمک و ادویه جات اضافه کنید.
  • بعد از چند دقیقه، عدس نیم پز را با ۲ لیوان آب جوش افزوده و اجازه دهید تا خوراک روی شعله کم بخته شده و آبش کشیده شود.
error: محتوا محافظت شده می باشد.