مواد لازم:
- گل کلم: ۱۵۰ گرم
- کلم بروکلی: ۱۵۰ گرم
- چغندر: ۱ عدد (۱۰۰ گرم)
- شلغم: ۱ عدد (۵۰ گرم)
- سويا: نصف پیمانه (۲۰ گرم)
- روغن کنجد: ۴ قاشق غذاخوری
- نمک: به میزان لازم
- فلفل سیاه: 3/1 قاشق چایخوری
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
- آب نارنج: ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
- سویا را به مدت ۱۰ دقیقه خیس کرده و بعد از آبکشی در روغن با حرارت ملایم تفت دهید.
- سایر مواد را ریز خرد کرده همراه با ادویه جات اضافه نموده و تفت دهید.
- دو لیوان آب جوش را به مواد افزوده و اجازه دهید خوراک به صورت کامل جا بیفتد.