مواد لازم:
- سویا: نصف پیمانه
- ماش: 3/2 پیمانه
- نخود فرنگی: ۳ قاشق غذاخوری
- لوبیا سبز خرد شده: نصف پیمانه
- پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
- رب انار: ۱ قاشق غذاخوری
- روغن کنجد: ۴ قاشق غذاخوری
- نمک: به میزان لازم
- فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
- پودر سیر: 3/1 قاشق چایخوری
- توت خشک ساییده : ۱ قاشق مرباخوری
طرز تهیه:
- ماش را بپزید تا آبش کاملاً تبخیر گردد.
- پیاز خلال شده را در روغن با شعله ملایم، کمی تفت دهید.
- سویا را بعد از ۱۰ دقیقه خیساندن، آبکشی کرده و با لوبیا سبز، به پیاز اضافه کنید.
- بعد از چند دقیقه تفت دادن؛ پودر سیر، نمک و ادویه جات را با مواد مخلوط کرده و تفت دهید.
- نخود فرنگی و ماش پخته شده را با یک لیوان آب جوش، افزوده و اجازه دهید تا مواد پخته شده و کاملاً جا بیفتد.
- در آخر رب انار و توت خشک را اضافه و شعله را خاموش کنید.
- نکته: در صورت ملس بودن رب انار می توان از رب بیشتری استفاده کرد.