طبع غذا: معتدل به سمت سردی
مصلح: ادویه موجود در غذا
مواد لازم (برای 4 نفر):
- ذرت: ۲ پیمانه
- برگ ریحان: 2/1 پیمانه
- کدو خورشتی: ۴ عدد متوسط
- نمک، فلفل: به میزان لازم
- ليموترش: به میزان لازم
طرز تهیه:
- ذرت را کمی بخارپز یا آب پز می کنیم. کدوها را نگینی خرد کرده و با روغن کمی تفت می دهیم. مواد آماده شده را به همراه برگ ریحان، نمک، فلفل و مقداری آب گرم مخلوط کرده و اجازه می دهیم، غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود. موقع صرف غذا در صورت تمایل می توانیم از آب لیموترش تازه استفاده کنیم.
خواص:
- ملين
- مقوی
- تقویت کبد
- مفید برای قلب و انسداد رگ های قلبی
- مفید برای چربی و تصفیه خون
نکته:
- موقع صرف خوراک ها، بنا به ذائقه می توان از چاشنی آبغوره، آب نارنج یا آب لیموترش تازه استفاده کرد.
- قارچ به دلیل این که زود پخته می شود، در خوراک ها دیر به غذا اضافه شده و در حدود ۳ دقیقه با چند قطره لیموترش تازه، تفت نیاز دارد تا رنگ قارج تغییر نکند.
- در تمام خوراک ها می توان گوجه فرنگی را خرد کرده یا با مقداری آب در مخلوط کن ۲ الی ریخته و به غذا اضافه کنیم.
- در فصولی از سال که اسفناج تازه وجود ندارد می توان از اسفناج خشک استفاده کرد.