کاربر

خوراک ذرت و ریحان

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: معتدل به سمت سردی

مصلح: ادویه موجود در غذا

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. ذرت: ۲ پیمانه
  2. برگ ریحان: 2/1 پیمانه
  3. کدو خورشتی: ۴ عدد متوسط
  4. نمک، فلفل: به میزان لازم
  5. ليموترش: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • ذرت را کمی بخارپز یا آب پز می کنیم. کدوها را نگینی خرد کرده و با روغن کمی تفت می دهیم. مواد آماده شده را به همراه برگ ریحان، نمک، فلفل و مقداری آب گرم مخلوط کرده و اجازه می دهیم، غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود. موقع صرف غذا در صورت تمایل  می توانیم از آب لیموترش تازه استفاده کنیم.

خواص:

  1. ملين
  2. مقوی
  3. تقویت کبد
  4. مفید برای قلب و انسداد رگ های قلبی
  5. مفید برای چربی و تصفیه خون

نکته:

  • موقع صرف خوراک ها، بنا به ذائقه می توان از چاشنی آبغوره، آب نارنج یا آب لیموترش تازه استفاده کرد.
  • قارچ به دلیل این که زود پخته می شود، در خوراک ها دیر به غذا اضافه شده و در حدود ۳ دقیقه با چند قطره لیموترش تازه، تفت نیاز دارد تا رنگ قارج تغییر نکند.
  • در تمام خوراک ها می توان گوجه فرنگی را خرد کرده یا با مقداری آب در مخلوط کن ۲ الی ریخته و به غذا اضافه کنیم.
  • در فصولی از سال که اسفناج تازه وجود ندارد می توان از اسفناج خشک استفاده کرد.
error: محتوا محافظت شده می باشد.