کاربر

خوراک حبوبات

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: معتدل

مصلح: ادویه موجود در غذا

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. لوبیا سفید: ۱ پیمانه
  2. ماش: ۱ پیمانه
  3. عدس: ۱ پیمانه
  4. بلغور گندم: 2/1 پیمانه
  5. گوجه فرنگی: ۴ عدد متوسط
  6. پیاز خرد شده: ۱ عدد بزرگ
  7. نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه کاری: به میزان لازم
  8. روغن کنجد: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • حبوبات را از قبل خیس می کنیم. لوبیا سفید را جداگانه با آب و مقداری زردچوبه كـاملاً می پزیم. عدس، ماش و بلغور گندم را با آب و مقداری زردچوبه و نمک می پزیم. پیاز را با روغن کنجد و کمی ادویه تفت می دهیم. پس از آن گوجه ها را پوست گرفته و نگینی خرد کرده و به همراه فلفل و زنجبیل به پیاز اضافه می کنیم و مدتی می پزیم تا گوجه قوام پیدا کند، سپس آن را همراه لوبیا سفید به بقیه مواد افزوده و اجازه می دهیم، غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.

خواص:

  1. ملين
  2. تقویت عمومی بدن
  3. مفید برای لینت مزاج و کم خونی (همراه با رب انار)

نکته:

  • موقع صرف خوراک ها، بنا به ذائقه می توان از چاشنی آبغوره، آب نارنج یا آب لیموترش تازه استفاده کرد.
  • قارچ به دلیل این که زود پخته می شود، در خوراک ها دیر به غذا اضافه شده و در حدود ۳ دقیقه با چند قطره لیموترش تازه، تفت نیاز دارد تا رنگ قارج تغییر نکند.
  • در تمام خوراک ها می توان گوجه فرنگی را خرد کرده یا با مقداری آب در مخلوط کن ۲ الی ریخته و به غذا اضافه کنیم.
  • در فصولی از سال که اسفناج تازه وجود ندارد می توان از اسفناج خشک استفاده کرد.
error: محتوا محافظت شده می باشد.