کاربر

خوراک جوانه ماش

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: معتدل

مصلح: ادویه موجود در غذا، عرق نعناع، عرق مرزه، آویشن، عرق کاکوتی

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. جوانه ماش: ۴ پیمانه
  2. کلم برگ خرد شده: ۲ پیمانه
  3. هویج: ۱ عدد متوسط
  4. پیاز خرد شده: ۱ عدد متوسط
  5. نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه کاری: به میزان لازم
  6. روغن کنجد: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه تفت داده، سپس کلم برگ را افزوده و کمی تفت می دهیم. پس از آن هویج خلالی شده را به همراه ادویه به مواد قبلی اضافه کرده و مدتی حرارت می دهیم. مقداری آب گرم به همراه نمک، فلفل و زنجبیل به کل مواد افزوده و اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود. مدتی قبل از پخت کامل غذا جوانه ماش را اضافه می کنیم.

خواص:

  1. تقویت عمومی بدن
  2. تقویت جنسی
  3. تقویت بینایی
  4. مفید برای کبد
  5. ضد سرطان
  6. مفید برای پوست
  7. مفید برای استخوان ها

نکته:

  • موقع صرف خوراک ها، بنا به ذائقه می توان از چاشنی آبغوره، آب نارنج یا آب لیموترش تازه استفاده کرد.
  • قارچ به دلیل این که زود پخته می شود، در خوراک ها دیر به غذا اضافه شده و در حدود ۳ دقیقه با چند قطره لیموترش تازه، تفت نیاز دارد تا رنگ قارج تغییر نکند.
  • در تمام خوراک ها می توان گوجه فرنگی را خرد کرده یا با مقداری آب در مخلوط کن ۲ الی ریخته و به غذا اضافه کنیم.
  • در فصولی از سال که اسفناج تازه وجود ندارد می توان از اسفناج خشک استفاده کرد.
error: محتوا محافظت شده می باشد.