کاربر

خوراک تند بامیه

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. بامیه: ۲۰۰ گرم
  2. سیب زمینی: ۱ عدد (۱۵۰ گرم)
  3. پیاز متوسط: ۱ عدد (۷۰ گرم)
  4. فلفل دلمه ای خرد شده: ۳ قاشق غذاخوری
  5. گوجه فرنگی: ۳ عدد (۲۵۰ گرم)
  6. فلفل سبز تند خرد شده: ۱ قاشق مرباخوری
  7. روغن ذرت: ۴ قاشق غذاخوری
  8. نمک: به میزان لازم
  9. فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
  10. زردچوبه: نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه:

  • پیاز را در روغن با حرارت کم تفت دهید.
  • بامیه سر و ته جدا شده را افزوده و بعد از چند دقیقه، نمک و ادویه جات را بیفزایید.
  • سیب زمینی نگین شده و فلفل دلمه ای را با مواد مخلوط کنید.
  • بعد از ۵ دقیقه، فلفل سبز و گوجه رنده شده را افزوده، اجازه دهید آب گوجه به خورد مواد برود.
  • مقداری آب جوش ریخته و صبر کنید خوراک با حرارت ملایم کاملاً پخته و جا بیفتد.
  • نکته: سر و ته بامیه را طوری ببرید که لعاب بامیه هنگام پخت، از آن خارج نشود.
error: محتوا محافظت شده می باشد.