مواد لازم:
- بامیه: ۲۰۰ گرم
- سیب زمینی: ۱ عدد (۱۵۰ گرم)
- پیاز متوسط: ۱ عدد (۷۰ گرم)
- فلفل دلمه ای خرد شده: ۳ قاشق غذاخوری
- گوجه فرنگی: ۳ عدد (۲۵۰ گرم)
- فلفل سبز تند خرد شده: ۱ قاشق مرباخوری
- روغن ذرت: ۴ قاشق غذاخوری
- نمک: به میزان لازم
- فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- پیاز را در روغن با حرارت کم تفت دهید.
- بامیه سر و ته جدا شده را افزوده و بعد از چند دقیقه، نمک و ادویه جات را بیفزایید.
- سیب زمینی نگین شده و فلفل دلمه ای را با مواد مخلوط کنید.
- بعد از ۵ دقیقه، فلفل سبز و گوجه رنده شده را افزوده، اجازه دهید آب گوجه به خورد مواد برود.
- مقداری آب جوش ریخته و صبر کنید خوراک با حرارت ملایم کاملاً پخته و جا بیفتد.
- نکته: سر و ته بامیه را طوری ببرید که لعاب بامیه هنگام پخت، از آن خارج نشود.