کاربر

خوراک تخم مرغ جیبی

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم (برای 2 الی 3 نفر):

  1. تخم مرغ بومی 4 عدد
  2. پیاز کوچک 1 عدد
  3. جعفری پاک شده 100 گرم
  4. آب لیموترش تازه به مقدار لازم
  5. روغن زیتون 3 تا 4 قاشق غذاخوری
  6. نمک به مقدار لازم

طرز تهیه:

  • ابتدا تخم مرغ ها را درون یک ظرف آب در حال جوش ملایم، می شکنیم تا به مرور بپزد و سفت شود. بعد با یک کف گیر، آنها را از آب خارج کرده، در بشقاب می گذاریم و زائده های دور آن را میچینیم تا شکل مناسبی به خود بگیرد، سپس آن ها را در یک ظرف مناسب قرار داده، مقداری نمک روی آن می پاشیم آنگا جعفری پاک شده را خرد کرده، پیاز را نیز به صورت نازک خلال کرده، آن ها را با هم مخلوط می کنیم و در کنار تخم مرغ ها قرار می دهیم و کمی آب لیموترش تازه به آن می افزاییم. در آخر، با افزودن چند قاشق روغن به مواد آماده شده آن را میل می نماییم. این غذا در کم ترین زمان آماده می شود.

نکته:

  • موقع صرف خوراک ها، بنا به ذائقه می توان از چاشنی آبغوره، آب نارنج یا آب لیموترش تازه استفاده کرد.
  • قارچ به دلیل این که زود پخته می شود، در خوراک ها دیر به غذا اضافه شده و در حدود ۳ دقیقه با چند قطره لیموترش تازه، تفت نیاز دارد تا رنگ قارج تغییر نکند.
  • در تمام خوراک ها می توان گوجه فرنگی را خرد کرده یا با مقداری آب در مخلوط کن ۲ الی ریخته و به غذا اضافه کنیم.
  • در فصولی از سال که اسفناج تازه وجود ندارد می توان از اسفناج خشک استفاده کرد.

 

error: محتوا محافظت شده می باشد.