مواد لازم:
- جوانه گندم 250 گرم
- مغز گردوی خیس 50 گرم
- مغز بادام پوست کنده 50 گرم
- مغز پسته خام 50 گرم
- ارده 4 قاشق غذاخوری
- سیر خام متوسط 1 حبه
- زرشک پلویی 2 قاشق غذاخوری
- نعناع خشک 1 قاشق مرباخوری
- روغن زیتون 3 قاشق سوپ خوری
- نمک دریا به مقدار دلخواه
- سماق قهوه ای 1 قاشق مرباخوری
- سماق قرمز 2 قاشق غذاخوری
- آب لیموترش تازه به مقدار دلخواه
- زردچوبه نصف قاشق چایخوری
- فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری
- فلفل قرمز یک چهارم قاشق چایخوری
- دارچین 1 قاشق مرباخوری پر
- خامه گیاهی 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
- جوانه گندم را با مغز گردو و بادام و پسته و ارده چرخ و سیر را رنده ریز و به مواد اضافه کنید.
- حال به جز سماق قرمز، بقیه مواد را به جوانه چرخ شده اضافه نمایید و ورز دهید تا یکنواخت شود.
- مقداری از مواد را در کفگیر مخصوص قرار دهید و سپس مواد را به ضخامت یک سانتی متر پهن کنید.
- مقداری خامه گیاهی کنار آن قرار دهید و روی آن مقداری سماق قرمز بپاشید و در ظرف مناسبی بگذارید. بعد، مقداری روغن زیتون روی آن بریزید و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا خود را گرفته و طعم دار شود.
- آن را با سبزی ریحان و یا دوغ گیاهی نوش جان کنید.
نکته:
- یکی از رمزهای استفاده از غذاهای خام گیاهی، این است که آن را تازه به تازه مصرف کنیم، چرا که اگر بیات شود طعم و مزه آن تغییر می یابد و خواص و طعم اولیه خود را نخواهد داشت، پس سعی کنیم به مقدار مصرف هر وعده تهیه و استفاده کنیم.