طبع غذا: معتدل
مصلح: ادویه موجود در غذا، عرق نعناع، عسل، سیاهدانه
مواد لازم (برای 4 نفر):
- کلم بروکلی گل گل شده: ۶ پیمانه
- هویج ۲ عدد متوسط
- پیاز خرد شده: ۱ عدد بزرگ
- نمک، زردچوبه، فلفل: به میزان لازم
- روغن کنجد: به میزان لازم
طرز تهیه:
- کلم بروکلی و هویج را بخارپز می کنیم. پیاز را با روغن کنجد و کمی زردچوبه تفت داده سپس هویج را ۲ سانتی خرد کرده و به همراه نمک و فلفل به پیاز افزوده و مدتی حرارت می دهیم. در آخر کلم بروکلی را به مواد قبلی افزوده و چند دقیقه تفت می دهیم، تا غذا آماده شود.
خواص:
- ملين
- خونساز
- مقوی عمومی
- ضد سرطان
- مفید برای پوست
- مفید برای دستگاه گوارش و کبد
- ضد چربی و کلسترول خون
نکته:
- موقع صرف خوراک ها، بنا به ذائقه می توان از چاشنی آبغوره، آب نارنج یا آب لیموترش تازه استفاده کرد.
- قارچ به دلیل این که زود پخته می شود، در خوراک ها دیر به غذا اضافه شده و در حدود ۳ دقیقه با چند قطره لیموترش تازه، تفت نیاز دارد تا رنگ قارج تغییر نکند.
- در تمام خوراک ها می توان گوجه فرنگی را خرد کرده یا با مقداری آب در مخلوط کن ۲ الی ریخته و به غذا اضافه کنیم.
- در فصولی از سال که اسفناج تازه وجود ندارد می توان از اسفناج خشک استفاده کرد.