مواد لازم:
- لوبیا چشم بلبلی: 3/2 پیمانه
- بامیه: ۱۵۰ گرم
- سیر کوچک: ۱ حبه
- آلو قیسی: ۳ عدد
- روغن ذرت: ۴ قاشق غذاخوری
- پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
- ليموعمانی: نصف قاشق چایخوری
- دارچین: 3/1 قاشق چایخوری
- زیره سبز: 3/1 قاشق چایخوری
- زنجبيل: 3/1 قاشق چایخوری
- فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
- نمک: به میزان لازم
طرز تهیه:
- لوبیا را جداگانه بپزید تا آبش کاملاً کشیده شود.
- سیر و پیاز را نگینی خرد کرده و در روغن تفت دهید.
- دارچین و بامیه سر و ته جدا شده را افزوده و با مواد مخلوط کنید.
- بعد از چند دقیقه، مقداری آب جوش، آلو و سایر ادویه جات را اضافه کنید.
- در پایان لوبیا و لیموعمانی را بیفزایید و اجازه دهید غذا با حرارت کم جا بیفتد.
- نکته: سر و ته بامیه را طوری ببرید که لعاب بامیه هنگام پخت، از آن خارج نشود.