کاربر

خوراک بادمجان و غوره

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. بادمجان: ۸۰۰ گرم
  2. غوره بدون هسته: ۱ قاشق غذاخوری
  3. پیاز: ۱ عدد (۷۰ گرم)
  4. گوجه فرنگی: ۳ عدد (۴۰۰ گرم)
  5. سیر: ۱ حبه
  6. گردو نیم کوب: ۱ قاشق غذاخوری
  7. رب گوجه خانگی: ۱ قاشق مرباخوری
  8. روغن کنجد: ۲ قاشق غذاخوری
  9. روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
  10. نمک: به میزان لازم
  11. فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
  12. زردچوبه: نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه:

  • بادمجان را داخل فر با روی آتش کباب کرده و گوشت آن را جدا کنید.
  • پیاز را در روغن با حرارت کم تفت دهید.
  • سیر و گوجه خرد شده را بیفزایید.
  • بعد از چند دقیقه؛ رب گوجه، نمک و ادویه جات را افزوده و چند دقیقه هم بزنید.
  • بادمجان، گردو و غوره را با مقداری آب جوش اضافه کرده و بکوبید تا یکدست شود.
  • در پایان روغن زیتون را افزوده و میل نمایید.
  • نکته: در صورت عدم دسترسی به غوره بدون هسته، می توان از آب غوره استفاده کرد.
error: محتوا محافظت شده می باشد.