کاربر

خوراک بادمجان فانتزی

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: گرم و تر

مصلح: ادویه موجود در غذا

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. بادمجان دلمه ای (یا معمولی) و کدو خورشتی: هر کدام ۴ عدد متوسط
  2. نخود سبز: ۱ پیمانه
  3. گوجه فرنگی یک اندازه: ۱۰ عدد
  4. برنج نیم کوب: 2/1 پیمانه
  5. نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه کاری، روغن کنجد: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • بادمجان ها را پوست گرفته، سر آن را جدا کرده و داخل آب نمک قرار می دهیم و پس از چند دقیقه در آبکش می ریزیم. سر کدوها را نیز جدا می کنیم. کدو و بادمجان ها را به شکل حلقه حلقه می بریم ولی حلقه ها را از هم جدا نمی کنیم تا فرم بادمجان و کدو حفظ شود. تعدادی از گوجه ها را حلقه حلقه کرده و بین هر حلقه بادمجان و کدو یک حلقه گوجه قرار می دهیم. مقداری روغن ته ظرف نسوزی می ریزیم، روغن را کمی گرم کرده و بادمجان و کدوها را ته ظرف می چینیم. ۴ عدد از گوجه فرنگی ها را از وسط نصف کرده و داخل آن را خالی می کنیم. گوجه هایی که بیرون آورده ایم را با مقداری نمک، فلفل، ادویه، زردچوبه و زنجبیل مخلوط کرده و با مقداری آب له می کنیم. مقداری از آن را ته ظرف و بقیه را روی کدو و بادمجان ها ریخته، با حرارت ملایم می پزیم. نخود سبز و برنج را با مقداری نمک، فلفل و زردچوبه می پزیم تا بی آب شود، سپس داخل گوجه فرنگی هایی که خالی کردیم را با این مواد پر     می کنیم. گوجه را در اواخر طبخ غذا دور ظرف می چینیم. اجازه می دهیم غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.

خواص:

  1. مفید برای سوداوی مزاج ها
  2. مفید برای فصل زمستان
  3. ضد چربی و کلسترول خون
  4. تقویت عمومی
  5. تقویت بینایی

نکته:

  • موقع صرف خوراک ها، بنا به ذائقه می توان از چاشنی آبغوره، آب نارنج یا آب لیموترش تازه استفاده کرد.
  • قارچ به دلیل این که زود پخته می شود، در خوراک ها دیر به غذا اضافه شده و در حدود ۳ دقیقه با چند قطره لیموترش تازه، تفت نیاز دارد تا رنگ قارج تغییر نکند.
  • در تمام خوراک ها می توان گوجه فرنگی را خرد کرده یا با مقداری آب در مخلوط کن ۲ الی ریخته و به غذا اضافه کنیم.
  • در فصولی از سال که اسفناج تازه وجود ندارد می توان از اسفناج خشک استفاده کرد.
error: محتوا محافظت شده می باشد.