کاربر

خوراک املت گیاهی

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. جوانه گندم نصف لیوان
  2. گوجه فرنگی رسیده متوسط 3 عدد
  3. سیر تازه خام 1 حبه متوسط
  4. روغن زیتون بکر 4 قاشق غذاخوری
  5. نمک دریا به مقدار لازم

طرز تهیه:

  • ابتدا، جوانه گندم را چرخ کنید و در ظرف مناسبی بریزید.
  • گوجه فرنگی را به صورت نگینی خرد کنید و به جوانه بیافزایید.
  • سپس، سیر خام را رنده ریز کنید و با نمک به بقیه مواد بیافزایید و به آرامی هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند.
  • اکنون، املت را در ظرف چیی زیبایی بریزید و روی آن روغن زیتون اضافه نمایید و به مدت 30 دقیقه در یخچال نگهداری و سپس نوش جان کنید.

نکته:

  • یکی از رمزهای استفاده از غذاهای خام گیاهی، این است که آن را تازه به تازه مصرف کنیم، چرا که اگر بیات شود طعم و مزه آن تغییر می یابد و خواص و طعم اولیه خود را نخواهد داشت، پس سعی کنیم به مقدار مصرف هر وعده تهیه و استفاده کنیم.
error: محتوا محافظت شده می باشد.