کاربر

حلیم شله قلم کار با کشک

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم (برای 8 الی 10 نفر):

  1. گوشت سر سینه گوسفند 750 گرم
  2. گندم با پوست 500 گرم
  3. نخود نصف پیمانه
  4. لوبیا چیتی، لوبیا سفید و لوبیا قرمز از هر کدام نصف پیمانه
  5. عدس 1 پیمانه
  6. جوی پوست کنده 1 پیمانه
  7. هل، دارچین، زردچوبه، زنجبیل، فلفل و زعفران مجموعاً 2 قاشق مرباخوری
  8. پیاز 2 عدد
  9. سبزی آش 1 کیلوگرم
  10. پونه کوهی 2 قاشق غذاخوری
  11. سیر 1 حبه درشت
  12. نعناع خشک 1 قاشق مرباخوری
  13. کشک ساییده 1 کیلوگرم
  14. مغز گردوی چرخ شده 150 گرم
  15. نمک به مقدار لازم

طرز تهیه:

  • ابتدا گوشت را شسته، در صافی قرار دهید تا آب آن کشیده شود، سپس آن را همراه با چند لیوان آب، در یک ظرف مناسب ریخته، روی اجاق بگذارید تا بجوشد، بعد کف گوشت را گرفته، یک عدد پیاز خلال شده را با مقداری از ادویه جات به آن بیفزایید و صبر کنید تا به مرور بپزد و آماده شود. اکنون حبوبات را که از شب قبل پاک کرده، شسته و خیس کرده اید، با همان آب، در یک ظرف مناسب ریخته، روی اجاق قرار دهید تا بجوشد، بعد از جوشیدن، شعله اجاق را تنظیم کنید و پیاز خلال شده و بقیه ادویه جات را به حبوبات بیفزایید و صبر کنید تا بپزد و آماده شود بعد از پختن گوشت و حبوبات، آنها را با هم مخلوط کرده و به آرامی با گوشت کوب بکوبید، به طوری که غذا یکنواخت شود جا بیفتد. اکنون کشک را همراه با سیر و نعناع خشک در مخلوط کن ریخته، مخلوط کرده، آماده کنید، غذا را در ظرف مناسب کشیده، مقداری روغن و کشک به آن اضافه کرده و یک قاشق غذاخوری مغز گردو چرخ شده نیز روی آن بپاشید و میل کنید. این غذا بسیار خوش مزه و خوش طعم است. حتماً از خوردن آن لذت خواهید برد. حلیم شله قلم کار اگر درست پخته شود، به خوبی کش می آید و لذت بخش است.

نکته:

  • نکات لازم در مورد ساییدن کشک: بهتر است از کشک های محلی و مطمئن استفاده شود، کشک را شسته، خرد کرده و خیس کنید تا کاملاً نرم شود، سپس با همان آب در مخلوط کن ریخته و مخلوط کنید و به مدت 20 دقیقه آن را بجوشانید. بعد از سرد شدن، آن را در مخلوط کن ریخته و یک حبه سیر و یک قاشق غذاخوری سر صاف، پونه کوهی یا نعناع خشک به آن اضافه کرده، به مدت یک دقیقه، آن را خوب مخلوط و بعد از آن استفاده کنید.

 

error: محتوا محافظت شده می باشد.