مواد لازم:
- دال عدس: ۱ پیمانه
- آرد گندم جوانه زده: ۲ قاشق غذاخوری
- فلفل قرمز شیرین: ۲ عدد
- روغن ذرت: ۳ قاشق غذاخوری
- نمک: به میزان لازم
- پیاز: ۱ عدد (۵۰ گرم)
- برنج نیم دانه: نصف پیمانه
- جعفری خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
- روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
- فلفل قرمز: 3/2 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- دال عدس و برنج خیس خورده را بپزید.
- پیاز را در روغن ذرت با حرارت ملایم تفت داده سپس نمک و فلفل را بیفزایید.
- آرد گندم جوانه زده را افزوده و بعد از ۳۰ ثانیه تفت دادن، مقداری آب جوش بریزید.
- همه مواد را با هم مخلوط کرده و اجازه دهید با حرارت ملایم بپزد.
- در پایان روغن زیتون را به مواد اضافه کرده و روی حرارت بکوبید تا یکدست و غلیظ گردد.