مواد لازم:
- جوانه گندم 200 گرم
- مغز گردو 50 گرم
- ارده 2 قاشق غذاخوری
- عسل 1 قاشق غذاخوری
- دارچین 1 قاشق غذاخوری
- آب زعفران 1 قاشق مرباخوری
طرز تهیه:
- ابتدا جوانه گندم و مغز گردو را چرخ کرده و پس از آن، با یک قاشق ارده مخلوط کنید و در یک پیش دستی برگی شکل پهن کنید و با نوک قاشق آن را حالت دهید. سپس یک قاشق عسل روی مواد تهیه شده بریزید، به گونه ای که همه جای آن را بپوشاند، بعد ارده باقی مانده را روی عسل بریزید و در آخر دارچین را روی ارده بپاشید و آب زعفران را به آن اضافه کنید.