طبع غذا: گرم و تر
مصلح: عرق کاسنی، عرق بید، کاهو
مواد لازم (برای 4 نفر):
- آرد گندم: ۲ پیمانه
- شیره انگور: 2/1 یک پیمانه
- گلاب: 2/1 استکان
- پودر هل: به میزان لازم
- زعفران آب شده: به میزان لازم
- روغن حیوانی یا روغن کنجد: 4/3 لیوان
طرز تهیه:
- روغن را با حرارت کم، گرم می کنیم. آرد گندم را به روغن اضافه کرده و هم می زنیم تا طلایی رنگ شود، سپس شیره انگور را اضافه کرده و مجدداً هم می زنیم. سپس زعفران و هل و در خاتمه، گلاب را اضافه می کنیم. وقتی که حلوا خوب پخته شد روغن از آن جدا می شود.
خواص:
- شادی افزا
- مقوی عمومی
- مقوی جنسی
- خون ساز
- ضد کم خونی