مواد لازم:
- رطب زرد بدون هسته 1 کیلوگرم
- ارده 1 لیوان
- پودر گردو 50 گرم
- پودر نارگیل 2 قاشق غذاخوری
- کنجد پوست کنده 1 قاشق غذاخوری
- هل سبز ساییده 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
- در ظرفی مناسب، خرما و ارده را کاملاً با یکدیگر مخلوط کنید، به طوری که همانند خمیر معمولی یکنواخت شود. در هنگام مخلوط کردن، پودر گردو را به مرور به آن اضافه کنید، سپس آن را در یک دیس یا بشقاب مناسب پهن کرده، روی آن را با مخلوطی از پودر نارگیل و هل ساییده، تزیین نمایید. در انتها، کنجد پوست کنده را روی آن پاشیده، آن را در یخچال قرار دهید، این حلوا بسیار خوش عطر، خوش طعم و انرژی زا است و می توانید آن را پس از غذا یا با دارچین دم کرده، میل نمایید.