کاربر

ترشی کلم برگ و کلم قمری

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. کلم برگ متوسط 1 عدد
  2. کلم قمری کوچک 2 عدد
  3. سرکه سیب و نمک هر یک به مقدار لازم

طرز تهیه:

  • کلم برگ را برگ برگ کرده و آن ها را شسته، در صافی بریزید تا آب آنها کاملاً کشیده شود.
  • کلم قمری را هم پوست کنده، به همراه کلم برگ، همه را ریز خرد کرده، کمی آنها را ساطوری کنید. سپس آنها را با هم مخلوط کرده، در یک ظرف مناسب ریخته، کمی نمک روی آنها بریزید.
  • در انتها، سرکه سیب را به آن بیافزایید، به طوری که روی کلم ها را بپوشاند.
  • آنگاه در ظرف را بسته، در جای مناسبی قرار دهید تا رسیده و قابل مصرف شود.
  • این ترشی را به انواع سالادها می توان اضافه و قبل از غذا میل نمود. این ترشی برا رفع کمبود کلسیم مفید است. استفاده از آن به مقدار کم توصیه می شود.

نکته:

  • ترشیجات، در برنامه غذایی افراد جای خاصی به عنوان چاشنی برای خود باز کرده اند. متأسفانه گاهی در مصرف این مواد افراط می شود که ضررهای جبران ناپذیری را مانند: آرتروز، ساییدگی استخوان و در نهایت، پوکی استخوان برای افراد به دنبال دارد. همچنین مصرف بی رویه این مواد در خانم ها و دختر خانم ها باعث بروز بیماری های زنان و دردهای دوران قاعدگی و همچنین موجب اشتهای کاذب و پرخوری و چاقی در افراد می شود؛ چیزی که خود منشاء بیماری های فراوانی است.
  • ترشیجات را بیشتر در تهیه انواع سالادها و سس ها باید مصرف کرد یا به عنوان چاشنی مخصوص، آن هم به میزان کم به غذاها افزوده تا غذا را خوش طعم کرده، اشتها را بر انگیزد.
error: محتوا محافظت شده می باشد.