کاربر

ترشی لیته مخصوص

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. هویج فرنگی متوسط 1 عدد
  2. انواع کلم (قمریف گل و برگ) از هر کدام 500 گرم
  3. موسیر 250 گرم
  4. سبزی معطر (نعناع، ترخون، مرزه، جعفری و شوید) مجموعاً 500 گرم
  5. فلفل دلمه 1 عدد
  6. بی بر یا فلفل های ریز شیرین 50 گرم
  7. خیار سبز بوته ای 4 عدد
  8. گوجه فرنگی 2 عدد
  9. پیاز متوسط 2 عدد
  10. سرکه سیب و نمک از هر کدام به مدقار لازم
  11. سیاهدانه 1 قاشق مرباخوری پور
  12. گل پر ساییده 1 قاشق مرباخوری پر
  13. ساقه ترد کرفس 2 عدد

طرز تهیه:

  • همه مواد را که از قبل تهیه کرده اید، خوب شسته، در صافی قرار دهید تا آب آن ها کاملاً کشیده شود.
  • سپس آن را چرخ کرده، در یک ظرف مناسب ریخته، نمک، گل پر و سیاهدانه را به آن اضافه نموده، خوب آنها را هم بزنید.
  • در انتها، سرکه سیب را به آن افزوده، به آرامی هم بزنید تا سرکه به همه جای مواد برسد و روی آن را بپوشاند. آنگاه درب شیشه را محکم بسته و آن را در جای مناسب قرار دهید تا رسیده و قابل استفاده گردد.
  • از این ترشی برای تهیه سس سالاد و چاشنی غذا استفاده کنید.

نکته:

  • ترشیجات، در برنامه غذایی افراد جای خاصی به عنوان چاشنی برای خود باز کرده اند. متأسفانه گاهی در مصرف این مواد افراط می شود که ضررهای جبران ناپذیری را مانند: آرتروز، ساییدگی استخوان و در نهایت، پوکی استخوان برای افراد به دنبال دارد. همچنین مصرف بی رویه این مواد در خانم ها و دختر خانم ها باعث بروز بیماری های زنان و دردهای دوران قاعدگی و همچنین موجب اشتهای کاذب و پرخوری و چاقی در افراد می شود؛ چیزی که خود منشاء بیماری های فراوانی است.
  • ترشیجات را بیشتر در تهیه انواع سالادها و سس ها باید مصرف کرد یا به عنوان چاشنی مخصوص، آن هم به میزان کم به غذاها افزوده تا غذا را خوش طعم کرده، اشتها را بر انگیزد.
error: محتوا محافظت شده می باشد.