کاربر

ترشی لیته

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. گل کلم، کلم قمری و کلم برگ 4 شاخه
  2. ساقه ترد کرفس 1 عدد
  3. پیاز درشت 500 گرم
  4. موسیر 200 گرم
  5. فلفل دلمه 4 عدد
  6. خیار سبز بوته ای 4 شاخه
  7. هویج فرنگی 3 عدد
  8. نعناع، ترخون، مرزه، جعفری و شوید مجموعاً 500 گرم
  9. نمک و سرکه سیب به مقدار لازم
  10. گل پر ساییده 1 قاشق مرباخوری
  11. سیر 5 حبه درشت

طرز تهیه:

  • همه مواد را که از قبل تهیه کرده اید، خوب شسته، در صافی بریزید تا آب آن ها کاملاً کشیده شود، سپس آنها را چرخ کرده، در یک ظرف مناسب بریزد و نمک و گل پر به آن اضافه نموده، کاملاً آن را هم بزنید.
  • در انتها، سرکه سیب را به آن بیافزایید و به آرامی آن را هم بزنید تا سرکه روی مواد را بپوشاند، آنگاه درب شیشه را محکم بسته، آن را در جای مناسب قرار دهید تا رسیده و قابل استفاده گردد. از این ترشی برای تهیه سس سالاد و چاشنی غذا استفاده کنید.

نکته:

  • ترشیجات، در برنامه غذایی افراد جای خاصی به عنوان چاشنی برای خود باز کرده اند. متأسفانه گاهی در مصرف این مواد افراط می شود که ضررهای جبران ناپذیری را مانند: آرتروز، ساییدگی استخوان و در نهایت، پوکی استخوان برای افراد به دنبال دارد. همچنین مصرف بی رویه این مواد در خانم ها و دختر خانم ها باعث بروز بیماری های زنان و دردهای دوران قاعدگی و همچنین موجب اشتهای کاذب و پرخوری و چاقی در افراد می شود؛ چیزی که خود منشاء بیماری های فراوانی است.
  • ترشیجات را بیشتر در تهیه انواع سالادها و سس ها باید مصرف کرد یا به عنوان چاشنی مخصوص، آن هم به میزان کم به غذاها افزوده تا غذا را خوش طعم کرده، اشتها را بر انگیزد.
error: محتوا محافظت شده می باشد.