مواد لازم:
- قارچ: ۱۰۰ گرم
- سویا: ۲ قاشق غذاخوری
- سیب زمینی: ۱ عدد (۱۰۰ گرم)
- به: ۲۰۰ گرم
- پیاز: ۱ عدد (۵۰ گرم)
- هویج: ۱ عدد (۵۰ گرم)
- آلو خیس کرده: ۳ عدد
- گوجه فرنگی: ۲ عدد (۱۵۰ گرم)
- روغن کنجد: ۴ قاشق غذاخوری
- زردچویه: نصف قاشق چایخوری
- نمک: به میزان لازم
- فلفل سیاه: 3/1 قاشق چایخوری
- آب نارنج: ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
- قارج خرد شده را داخل ظرف دربسته روی حرارت ملایم قرار دهید تا آب انداخته، سپس فلفل و آب نارنج را افزوده و مرتب هم بزنید تا قارچ مزه دار گردد.
- پیاز خلال شده را داخل ظرفی جداگانه، در روغن با حرارت کم تفت دهید.
- سویا که ۱۰ دقیقه خیسانده و آبکشی نموده اید را همراه با نمک و زردچوبه اضافه کنید.
- بعد از چند دقیقه؛ به، هویج و سیب زمینی نگین شده را به ترتیب بیفزایید.
- گوجه را افزوده و صبر کنید آب گوجه به خورد مواد برود.
- قارچ و آلو را با مقداری آب جوش افزوده و اجازه دهید مواد با حرارت متوسط پخته و جا بیفتد.