کاربر

بورانی گوجه بادمجان

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. بادمجان: ۵۰۰ گرم
  2. گوجه فرنگی: ۴ عدد (۴۰۰ گرم)
  3. روغن کنجد: ۴ قاشق غذاخوری
  4. جعفری خرد شده: یک پیمانه (۴۰ گرم)
  5. نمک: به میزان لازم
  6. فلفل قرمز: نصف قاشق چایخوری
  7. زردچوبه: نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه:

  • بادمجان را داخل فر یا روی آتش کباب کرده و گوشت آن را جدا کنید.
  • گوجه ریز شده را در روغن تفت دهید تا آبش کشیده شود.
  • بادمجان، جعفری و ادویه جات را به گوجه اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
  • در پایان، با گوشت کوب، بکوبید تا یکدست گردد.
error: محتوا محافظت شده می باشد.