مواد لازم:
- برنج (ترجیحاً سبوسدار): 3/2 پیمانه (۱۰۰ گرم)
- بلغور گندم: ۳ قاشق غذاخوری
- فلفل دلمه ای خرد شده: ۱ قاشق غذاخوری
- پیاز: ۱ عدد (۵۰ گرم)
- روغن ذرت: نصف پیمانه
- گوجه فرنگی: ۱ عدد (۲۰۰ گرم)
- فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
- نمک: به میزان لازم
- ادویه پلویی: نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- پیاز نگین شده را در روغن با حرارت ملایم تفت دهید.
- فلفل دلمه ای و گوجه خرد شده را با پیاز تفت دهید.
- بعد از چند دقیقه؛ نمک و فلفل را افزوده و شعله را خاموش کنید.
- بلغوری که از شب قبل خیسانده اید را بپزید تا بشکفد و آبش تمام گردد.
- برنج خیس خورده را کته کنید (زنده بردارید) و با بلغور مخلوط نمایید.
- در ظرفی جداگانه؛ مخلوط برنج و مواد را لایه لایه ریخته و دم بگذارید.