کاربر

بلغور پلو

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

مواد لازم:

  1. برنج (ترجیحاً سبوسدار): 3/2 پیمانه (۱۰۰ گرم)
  2. بلغور گندم: ۳ قاشق غذاخوری
  3. فلفل دلمه ای خرد شده: ۱ قاشق غذاخوری
  4. پیاز: ۱ عدد (۵۰ گرم)
  5. روغن ذرت: نصف پیمانه
  6. گوجه فرنگی: ۱ عدد (۲۰۰ گرم)
  7. فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
  8. نمک: به میزان لازم
  9. ادویه پلویی: نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه:

  • پیاز نگین شده را در روغن با حرارت ملایم تفت دهید.
  • فلفل دلمه ای و گوجه خرد شده را با پیاز تفت دهید.
  • بعد از چند دقیقه؛ نمک و فلفل را افزوده و شعله را خاموش کنید.
  • بلغوری که از شب قبل خیسانده اید را بپزید تا بشکفد و آبش تمام گردد.
  • برنج خیس خورده را کته کنید (زنده بردارید) و با بلغور مخلوط نمایید.
  • در ظرفی جداگانه؛ مخلوط برنج و مواد را لایه لایه ریخته و دم بگذارید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.