کاربر

بریان

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: گرم و خشک

مصلح: ادویه موجود در غذا، عرق نعناع

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. سویا درشت: ۳ پیمانه
  2. بلغور گندم: 2/1 دو پیمانه
  3. قارچ: ۳ عدد
  4. نعناع تازه خرد شده: به میزان لازم
  5. پیاز خرد شده: ۱ عدد متوسط
  6. نمک، زردچوبه، زنجبیل، دارچین: به میزان لازم
  7. زعفران آب شده: به میزان لازم
  8. روغن کنجد: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • سویا را به مدت ۱ ساعت خیس کرده، سپس آن را همراه آب، نمک، زردچوبه و پیاز نگینی شده می پزیم تا بدون آب شود. بلغور را از شب قبل خیس کرده، سپس آن را آبکش کرده تا کاملاً بدون آب شود. بلغور را ۱ مرتبه چرخ کرده، پس از آن قارچ و سویا را برای مرتبه دوم با بلغور چرخ می کنیم. در انتها کمی دارچین، زعفران آب شده و نعناع تازه خرد شده به مواد افزوده و آن را به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار می دهیم. در هنگام سرخ کردن، مقداری روغن کنجد و دارچین در ظرف مورد نظر ریخته و مواد را به اندازه دلخواه درون ظرف می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم. در آخر بریان را روی نان بر می گردانیم.

خواص:

  1. مفید برای بلغمی مزاج ها و مناسب فصل پاییز
  2. مفید برای استخوان ها
  3. دارای استروژن گیاهی مفید برای خانم ها
  4. مفید برای روده و معده
  5. تقویت عمومی و جنسی
  6. ضد چربی و کلسترول بد
  7. ضد سرطان
error: محتوا محافظت شده می باشد.