مواد لازم:
- کدو خورشتی: ۴۰۰ گرم
- آرد ذرت: نصف پیمانه
- سیر: 1 حبه
- نمک: به میزان لازم
- پیاز: ۱۰۰ گرم
- نان خشک ساییده: ۳ قاشق غذاخوری
- فلفل قرمز: 3/1 قاشق چایخوری
- زیره سیاه: 3/1 قاشق غذاخوری
- زردچوبه: نصف قاشق چایخوری
- دارچین: 3/1 قاشق غذاخوری
- روغن کنجد: نصف پیمانه
طرز تهیه:
- آن را مخلوط کنید تا غلظت آن شبیه ماست چکیده گردد.
- سیر و پیاز را ریز رنده کرده همراه با مقداری آب گرم و ادویه جات به آرد ذرت بیفزایید.
- کدوهای حلقه شده را به مدت نیم ساعت در مواد قرار دهید.
- دو طرف آن را به نان خشک ساییده، آغشته کرده و در روغن با حرارت ملایم برشته کنید.