مواد لازم:
- برنج (ترجیحاً سبوسدار): 3/2 پیمانه (۱۰۰ گرم)
- بادمجان: ۱ عدد (۱۵۰ گرم)
- گوجه: ۲ عدد (۲۰۰ گرم)
- فلفل دلمه ای خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
- پیاز: ۱ عدد (۵۰ گرم)
- سیر کوچک: ۱ حبه
- روغن ذرت: نصف پیمانه
- نمک: به میزان لازم
- زعفران دم کرده: ۱ قاشق غذاخوری
- فلفل قرمز: نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
- بادمجان مکعبی شده را به مدت ۲۰ دقیقه در آب نمک خیسانده و در صافی ریخته و با دستمال نخی تمیز، خشک کنید.
- آن را در مقداری آب و روغن (به نسبت ۱ به ۲) داخل ظرف دربسته به مدت ۱۵ دقیقه بپزید.
- سیر و پیاز را در دو قاشق روغن با حرارت ملایم تفت دهید.
- فلفل دلمه و گوجه خرد شده را افزوده و خوب هم بزنید.
- بعد از چند دقیقه، بادمجان، نمک و فلفل را بیفزایید.
- برنج خیس خورده را با آب و روغن و نمک کته کنید.
- در ظرفی جداگانه؛ برنج و سایر مواد را لایه لایه ریخته و با آب زعفران دم بگذارید.