انواع غذاها و نوشیدنی ها:
خوراک یا غذا خوردنیای است که در جوامع متفاوت به صورت خام و دست نخورده، تغییر یافته یا نیمه تغییر یافته برای مصرف آماده میشود. خوراک میتواند منشأ حیوانی یا گیاهی (و یا گاهی معدنی) داشته باشد، و برای رفع نیاز تغذیه، مصرف شود. تغذیه سالم چیست؟ مشخصه اول: دارای تنوع بالا از مواد غذایی، مشخصه دوم: متعادل بودن حجم کالری این تغذیه با نسبت فعالیت بدنی، مشخصه سوم: توانایی حفظ وزن نرمال با مصرف آن، مشخصه چهارم: دارای حداقل چاشنیهای مضر (قند، شکر، نمک) و جایگزینی با ادویههای سودمند، مشخصه پنجم: وجود انواع نان و غلات سبوسدار. آنچه در این بخش می آموزید:
- انواع پلوها
- انواع آش ها
- انواع حلیم ها
- انواع کباب ها
- انواع جوانه ها
- انواع سوپ ها
- انواع خوراک ها
- انواع خورش ها
- انواع معجون ها
- انواع ظروف غذا
- انواع آبگوشت ها
- انواع خوراک های گیاهی
- طرز تهیه انواع ادویه جات
- انواع بستنی های گیاهی
- روش تهیه انواع غذاها و نوشیدنی ها و …