کاربر

استانبولی با زردچوبه

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

طبع غذا: معتدل

مصلح: ادویه موجود در غذا

مواد لازم (برای 4 نفر):

  1. برنج: ۳ پیمانه
  2. لوبیا سبز خرد شده: ۶ پیمانه
  3. شوید خشک: ۱ پیمانه
  4. پیاز خرد شده: ۱ عدد بزرگ
  5. نمک، زردچوبه، زنجبیل: به میزان لازم
  6. زعفران آب شده: به میزان لازم
  7. روغن کنجد، روغن زیتون: به میزان لازم

طرز تهیه:

  • برنج را از قبل خیس می کنیم. لوبیا سبز را ۲ سانتی خرد کرده و آن را بخاریز یا با مقداری آب، آب پز می کنیم. پیاز را با روغن کنجد و مقداری زردچوبه تفت داده، سپس لوبیا سبز و زنجبیل را افزوده و مدتی حرارت می دهیم. برنج را با ۵ پیمانه آب و کمی نمک می پزیم وقتی آب آن تقریباً تمام شد، شوید، لوبیا سبز، زعفران آب شده و روغن را به آن اضافه کرده و با حرارت ملایم دم می کنیم.

خواص:

  1. مفید برای مزاج های معتدل
  2. مناسب برای چهار فصل
  3. ضد چربی و کلسترول خون
  4. ضد دیابت
  5. تقویت کبد و قلب

نکته:

  • سبزی پلویی شامل: گشنیز، جعفری، شوید و مقدار کمی تره است.
  • موقع صرف پلو در صورت تمایل مقداری روغن زیتون به آن اضافه می کنیم.
  • در پلوهایی که خرما دارند، از خرماهای خشک که آن را خلالی خرد کرده ایم، استفاده می کنیم.
  • برای دم پخت کردن برنج قهوه ای به ازای هر ۱ پیمانه برنج، از ۲ پیمانه آب استفاده می کنیم.
  • بعضی از پلوهایی که به صورت دم پخت درست می شود را می توانیم به صورت آبکش هم درست کنیم.
  • در فصولی که آلبالو وجود ندارد، می توان در غذا از مربای آلبالو استفاده کرد.
  • در پلوهایی که از بلغور جو یا جو استفاده می شود، نیاز به خیساندن آن نیست.
error: محتوا محافظت شده می باشد.