کاربر

ادویه پلویی

بیماری ها ، داروها ، تشخیص ، درمان و ...

ادویه پلویی: عبارت است از ادویه پلویی ترکیبی از ادویه های خوش عطر است و برای پلوهای ترکیبی مثل لوبیا پلو، عدس پلو، ماش پلو و کلم پلو استفاده می شوند. این ادویه را می توانید به صورت جداگانه نیز لا به لای پلو استفاده کنید.

دستورالعمل 1:

  • پودر دارچین 1 قاشق غذاخوری + پودر گل سرخ 2 قاشق غذاخوری + زیره سیاه 1 قاشق چایخوری + پودر زنجبیل 1 قاشق چایخوری + هل سبز 10 عدد پودر شده + میخک 1 عدد + جوز هندی نصف قاشق چایخوری، همه مواد را آسیاب و مخلوط می کنیم و به اندازه نیاز در غذاها استفاده کنید.

دستورالعمل 2:

  • پودر دارچین 2 قاشق غذاخوری + پودر هل 2 قاشق چایخوری + پودر زیره سبز 2 قاشق چایخوری + فلفل سیاه (اختیاری) 2 قاشق چایخوری + پودر گل محمدی 4 قاشق چایخوری + پودر تخم گشنیز 2 قاشق چایخوری + جوز هندی 1 عدد کوچک + پودر میخک 1.2 چایخوری + پودر زنجبیل 2 قاشق چایخوری، برای تهیه ادویه پلویی ساده ابتدای کار جوز هندی را با دندانه های ریز رنده، رنده می کنیم. در ادامه گل محمدی را به همراه میخک، رازیانه، تخم گشنیز و هل را درون دستگاه آسیاب کن می ریزیم، سپس میکس می کنیم، حالا زمانی که ادویه ها کاملا پودر شدند؛ آنها را درون الک می ریزیم، سپس الک می کنیم. در ادامه پودر زنجبیل را به همراه جوز هندی، فلفل سیاه و پودر دارچین به ادویه های پودر شده اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم. توجه داشته باشید به دلیل طبع سرد برنج، می توانید از این ادویه در تهیه هر نوع پلویی استفاده کنید تا سردی برنج را بگیرد. در ادامه یک ظرف شیشه ای درب دار انتخاب می کنیم، سپس درون آن را با دستمال تمیز پاک می کنیم. در این مرحله ادویه پلویی را درون ظرف شیشه ای می ریزیم، سپس درب آن را محکم می بندیم. در نهایت ادویه پلویی را در یک جای خشک و خنک قرار می دهیم و در تهیه انواع غذاهای پلویی از آن استفاده می کنیم. نوش جان.

نکته:

  • به عنوان یک قاعده کلی، تمام ادویه ها و گیاهان خشک باید در یک مکان تاریک و خنک نگهداری شوند. بسیاری از افراد در حین پخت و پز از ادویه جات در نزدیکی یا بالای اجاق گاز خود نگهداری می کنند. گرمای تولید شده توسط اجاق گاز می تواند به ادویه جات آسیب برساند و قدرت طعم و غطر آنها را کاهش دهد. به علاوه، بیشتر گیاهان خشک و ادویه جات بعد از 6 ماه قدرت عطر خود را از دست می دهند. بنابراین؛ در نگهداری از ادویه جات دقت کافی را داشته باشید.
  • برای تهیه ادویه خانگی می توانید ادویه ها را قبل از مخلوط کردن، کمی تفت دهید. توجه داشته باشید که ادویه ها علاوه بر طعم دار کردن غذا، خاصیت درمانی نیز دارند و طبع غذاهای سرد را متعادل می کنند. تهیه ادویه خانگی بسیار مقرون به صرف است به علاوه شما می توانید از مواد درجه یک و تازه ادویه مورد نظرتان را تهیه کنید. ادویه خانگی از طول عمر بیشتری نسبت به ادویه های آماده در فروشگاه ها، برخوردار است. شما با استفاده از ادویه های خانگی می توانید عطر و طعم متفاوت و متنوعی به غذاهایتان بدهید و ویتامین های لازم را به بدنتان برسانید.
error: محتوا محافظت شده می باشد.